?

Log in

No account? Create an account

Renee's · life


oeoe wat gaat t allemaal lekker! Ik geniet intens van t samen zijn…

Recent Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
oeoe wat gaat t allemaal lekker!
Ik geniet intens van t samen zijn met Remko en heb echt t idee dat t goed gaat!!
Wel deze week een beetje rot gevoel veel huilen enzo beetje bang maar ik was ook ongesteld dus tja...
Vandaag ook helemaal blij, we gingen met de band oefenen en t ging lekker en ik was helemaal blij. Gister nog een fijn gesprek gehad met Remko over de toekomst dus ik was helemaal happy...
Maar ja dat kan nooit lang goed gaan... lijkt wel murphys law ofzo...
We komen beneden en doen nog een biertje voor we naar huis gaan. En daar staat hij, mijn maag draait om ik word misselijk. Ik zie rood voor mijn ogen en wil schreeuwen slaan huilen..
Damn ik had t niet verwacht, hij doet me veel teveel.
Daar staat Jaap mijn ex. Hij die me veel pijn heeft gedaan, hij waardoor ik me gebruikt voel, hij die ervoor zorgt dat ik nog steeds in de knoop zit, hij die ervoor heeft gezorgt dat ik nu nog dingen aan t verwerken ben, hij...
Ik had al tijden van dit moment gedroomd.. ik zou op m afstappen en de waarheid vertellen. Hem vertellen dat hij mij erg gekwetst heeft me hartstikke pijn heeft gedaan en ik soms nog dankzij hem in de knoop zit. Ik zou m de waarheid zeggen hem mischien zelfs slaan..
En nu was hij daar. Ik bestel een biertje en sta naast hem hij zegt hoi en ik zeg dan maar hoi terug. Loop terug naar me tafel en denk wat nu... ik sms marijn even luchten... maar nee de woede zit te diep... tot ik naar mijn gevoel ga en dan... verdriet overheerst ik moet moeite doen mijn tranen binnen te houden.. ik gun hem dit niet.
Ik drink me biertje en nog een en ga naar huis met Remko. Ik lucht even mijn hart bij hem knuffel hem en dan is t goed.
Ik ben gelukkig nu, ik hou van Remko en zie een toekomst..
Maar toch... deze week veel tranen. Waarom? ongesteld en moeite met mijn omgeving iedereen woont samen is zwanger of wil zwanger worden en ik? woon niet samen en kinderen ik wou voor me 25ste zwanger zijn zei ik altijd.. die zit er al niet meer in en dat voelde ik opeens deze week...
Maar nu weet ik ik wil Remko en als dat betekent dat ik nog geduld moet hebben doe ik dat met liefde.
Over anderhalve week ook theorie dus ja dat maakt de emoties en spanningen ook groter... Mischien dat ik daarom vanmiddag zo heftig reageerde..
Maar nu gaat t goed... Remko zit aan de tafel met twee vrienden te pokeren ze hebben lol een echt mannenavondje en storen zich niet aan mij en ik geniet van de aanblik. Marijn en Vincent zijn onderweg komen hier een biertje doen en dan gaan we naar de kroeg, ze komen hier voor mij... het lijkt steeds meer op samenwonen ik geniet.
gister gepraat rond de kerstvakantie gaan we kijken hoe t gaat.. of t leuk gaat zo samen en ja of we de stap nemen.
Ik ben gelukkig en voel me blij...
waarom huil ik dan nog?
Is t de kwartelcrisis?
Current Location:
@ Remko
Current Mood:
curious curious
Current Music:
Rolling Stones
* * *